WELCOME BEE
WELCOME!
Вход
Latest topis
Latest topics
Latest topics
Търсене
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 7 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 7 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 144, на Пет Окт 18, 2024 11:08 pm
Yeoman Gregory, 45, Advisor, FC: Aidan Gillan OPEN
Страница 1 от 1
Yeoman Gregory, 45, Advisor, FC: Aidan Gillan OPEN
Chancellor Yeoman Gregory
45, Съветник на Краля, FC: Aidan GillanМ оже да не съм главата на Кралството, но съм неговата дясна ръка. Съветвам Крал Езикиел от години и до момента всяко неговото действие е подвластно на моето. Приема закони, които аз измислям. Приема смъртта на човек, когото аз посоча. Не е приятно да се говори, но все едно той е кукла в ръцете ми, а аз мога да правя каквото си искам с това. Разбира се, това би било тайна само между нас. Не... никога не съм казвал такова нещо! Никога.
Да ви се представя - Йоман Грегъри, на 45 години, израстнал в Наранна, един страхотен, приказен, морски град в пределите на кралство Езикиел от близо 15 години.
Ако ме питат дали обичам властта, бих отговорил с "да". Това е нещото, което ме крепи в целия живот и съм щастлив да се нарека син на Йозеф Грегъри, който служеше мъдро и смирено на предишния крал и сегашния, докато не почина от старините си. Хубав живот имаше той, в това бях убеден, защото почти и за секунда не се отделях от него. Дори крал Езикиел ме познава още от малък, когато сме ходили и са ме обучавали за всичко. Не съм склонен да го предам след всичко, което той направи за мен и семейството ми. Но наскоро започнаха да ми се въртят странни мисли в главата, все едно съм омагьосан...
ВАЖНО ЗА ГЕРОЯ:
1. Ликът подлежи на смяна. Годините и името - НЕ.
2. За момента, Йоман служи на краля си безусловно и това не би се променило в скоро време.
3. Търсим сериозен човек за този герой, защото ще бъде включван в много сюжетни линии. (но отново оставя правилото поне по един РП пост в месеца)
Да ви се представя - Йоман Грегъри, на 45 години, израстнал в Наранна, един страхотен, приказен, морски град в пределите на кралство Езикиел от близо 15 години.
Ако ме питат дали обичам властта, бих отговорил с "да". Това е нещото, което ме крепи в целия живот и съм щастлив да се нарека син на Йозеф Грегъри, който служеше мъдро и смирено на предишния крал и сегашния, докато не почина от старините си. Хубав живот имаше той, в това бях убеден, защото почти и за секунда не се отделях от него. Дори крал Езикиел ме познава още от малък, когато сме ходили и са ме обучавали за всичко. Не съм склонен да го предам след всичко, което той направи за мен и семейството ми. Но наскоро започнаха да ми се въртят странни мисли в главата, все едно съм омагьосан...
ВАЖНО ЗА ГЕРОЯ:
1. Ликът подлежи на смяна. Годините и името - НЕ.
2. За момента, Йоман служи на краля си безусловно и това не би се променило в скоро време.
3. Търсим сериозен човек за този герой, защото ще бъде включван в много сюжетни линии. (но отново оставя правилото поне по един РП пост в месеца)
code by Silver Lungs
Similar topics
» Margrave Otelin, 50, Second Advisor, FC: Liam Cunningham OPEN
» Barnabe Ezekiel - Prince - 26 - FC: Max Irons - OPEN
» Edern Travellik, 35, Управник на Наранна, FC: Ben Barnes OPEN
» Ashar Vara, 34, Управник на Некха, FC: Avi Nash OPEN
» Marsa Skyler, villager in Naranna, 23, FC: Nadia Hilker OPEN
» Barnabe Ezekiel - Prince - 26 - FC: Max Irons - OPEN
» Edern Travellik, 35, Управник на Наранна, FC: Ben Barnes OPEN
» Ashar Vara, 34, Управник на Некха, FC: Avi Nash OPEN
» Marsa Skyler, villager in Naranna, 23, FC: Nadia Hilker OPEN
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Сеп 24, 2020 1:47 pm by Ави Чакар
» Arnold Fulk, 29, Adventurer/Magician, FC: Bradley James FREE
Сря Сеп 23, 2020 1:55 am by niko_1
» Отсъствия
Сря Сеп 16, 2020 5:00 pm by Колобър Чакар
» МАСОВО РП: "Свещеният кристал на Зобар"
Нед Сеп 13, 2020 8:33 pm by Zaakas de Noral
» Запазване на лик + Предложения за ликове
Нед Сеп 13, 2020 8:06 pm by Prince Charming
» Ansel Darmara/Others/Dragon/25/Reserved
Чет Сеп 10, 2020 6:06 am by Alistor Cay
» Daonh Bend /пътешественик /Manu Benett /свободен
Пон Сеп 07, 2020 2:45 pm by Колобър Чакар
» Countess Eilís Duffs - Графиня - 30 години, лик: Natalie Dormer FREE
Пон Сеп 07, 2020 12:02 pm by Prince Charming
» Baron James Manston - Капитан на кралската гвардия - 40 - FC: Channing Tatum - FREE
Пон Сеп 07, 2020 12:01 pm by Prince Charming