WELCOME BEE
WELCOME!
Вход
Latest topis
Latest topics
Latest topics
Търсене
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 6 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 144, на Пет Окт 18, 2024 11:08 pm
Christian Otto, 45, Pirate; Captain, FC: Toby Stephens OPEN
Страница 1 от 1
Christian Otto, 45, Pirate; Captain, FC: Toby Stephens OPEN
Christian Otto
45, Създател на Ордена на Пиратите; Главен пират; Капитан на кораб, FC: Toby StephensКрисчън Ото е моето име!
Твърд, жесток, сериозен! Не обичам прекалените дърдорковци. Търся силно и отчетливо ясни планове, по които да се държим и да вървим. Съюзът ми с Краля е навярно в последната си фаза на разпадане, затова с Орденът на Пиратите премислихме, че по-добрият вариант би бил да се съюзим с техния враг - Магьосниците. Какво ще се случи оттук-насетне? Нищо не се знае. Знаеше се, обаче, още от самото начало на мирния договор, че той беше прекалено чуплив, прекалено крехък и толкова лесно можеше да се разруши.
Имам собствен кораб, собствен екипаж, на който разчитам безусловно. Няма и секунда, в която да се усъмня в някой от моите подчинени, защото съм ги подбрал по много добър начин, в който включва прекалено голям риск за техния живот. Щом са се справили, значи няма нужда от това да се чудя дали ми вярват или не.
Друг въпрос е, обаче, собственият ми син - Кингстън, който винаги гледа да избяга от кораба възможно най-бързо, за да опознава света, в който се намираме. И винаги му обяснявам, че това е отвратителна черта, която не би трябвало да е присъща за един пират. Сигурен съм, че ще имаме допълнителни разговори за това, но по-важното беше - какво щяхме да правим с този съюз между краля и пиратите, защото е пред разруха... ще видим.
ВАЖНО ЗА ГЕРОЯ:
1. Ликът МОЖЕ да бъде променен. Годините НЕ. Първото име може да се смени, но не и фамилията.
2. Този, който се сдобие с героя, ще може да наименува кораба си също.
3. Търсим сериозен човек за този герой, защото ще бъде включван в много сюжетни линии. (но отново оставя правилото поне по един РП пост в месеца)
4. Има син на 25 години - Кингстън Ото, с който имат красноречиви взаимоотношения. Синът му иска да му покаже, че може да се разчита на него, но постоянно влиза в разни необмислени ситуации.
Твърд, жесток, сериозен! Не обичам прекалените дърдорковци. Търся силно и отчетливо ясни планове, по които да се държим и да вървим. Съюзът ми с Краля е навярно в последната си фаза на разпадане, затова с Орденът на Пиратите премислихме, че по-добрият вариант би бил да се съюзим с техния враг - Магьосниците. Какво ще се случи оттук-насетне? Нищо не се знае. Знаеше се, обаче, още от самото начало на мирния договор, че той беше прекалено чуплив, прекалено крехък и толкова лесно можеше да се разруши.
Имам собствен кораб, собствен екипаж, на който разчитам безусловно. Няма и секунда, в която да се усъмня в някой от моите подчинени, защото съм ги подбрал по много добър начин, в който включва прекалено голям риск за техния живот. Щом са се справили, значи няма нужда от това да се чудя дали ми вярват или не.
Друг въпрос е, обаче, собственият ми син - Кингстън, който винаги гледа да избяга от кораба възможно най-бързо, за да опознава света, в който се намираме. И винаги му обяснявам, че това е отвратителна черта, която не би трябвало да е присъща за един пират. Сигурен съм, че ще имаме допълнителни разговори за това, но по-важното беше - какво щяхме да правим с този съюз между краля и пиратите, защото е пред разруха... ще видим.
ВАЖНО ЗА ГЕРОЯ:
1. Ликът МОЖЕ да бъде променен. Годините НЕ. Първото име може да се смени, но не и фамилията.
2. Този, който се сдобие с героя, ще може да наименува кораба си също.
3. Търсим сериозен човек за този герой, защото ще бъде включван в много сюжетни линии. (но отново оставя правилото поне по един РП пост в месеца)
4. Има син на 25 години - Кингстън Ото, с който имат красноречиви взаимоотношения. Синът му иска да му покаже, че може да се разчита на него, но постоянно влиза в разни необмислени ситуации.
code by Silver Lungs
Similar topics
» Morgan Delair, 40, Right hand of Christian, FC: Christopher Mason OPEN
» Ashar Vara, 34, Управник на Некха, FC: Avi Nash OPEN
» Trent Kieran, 27, Pirate, FC: Tom Hopper TAKEN
» Margery Þǫgn(Bon), Pirate Assassin, 34, FC: Bae Suzy TAKEN
» Edern Travellik, 35, Управник на Наранна, FC: Ben Barnes OPEN
» Ashar Vara, 34, Управник на Некха, FC: Avi Nash OPEN
» Trent Kieran, 27, Pirate, FC: Tom Hopper TAKEN
» Margery Þǫgn(Bon), Pirate Assassin, 34, FC: Bae Suzy TAKEN
» Edern Travellik, 35, Управник на Наранна, FC: Ben Barnes OPEN
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Чет Сеп 24, 2020 1:47 pm by Ави Чакар
» Arnold Fulk, 29, Adventurer/Magician, FC: Bradley James FREE
Сря Сеп 23, 2020 1:55 am by niko_1
» Отсъствия
Сря Сеп 16, 2020 5:00 pm by Колобър Чакар
» МАСОВО РП: "Свещеният кристал на Зобар"
Нед Сеп 13, 2020 8:33 pm by Zaakas de Noral
» Запазване на лик + Предложения за ликове
Нед Сеп 13, 2020 8:06 pm by Prince Charming
» Ansel Darmara/Others/Dragon/25/Reserved
Чет Сеп 10, 2020 6:06 am by Alistor Cay
» Daonh Bend /пътешественик /Manu Benett /свободен
Пон Сеп 07, 2020 2:45 pm by Колобър Чакар
» Countess Eilís Duffs - Графиня - 30 години, лик: Natalie Dormer FREE
Пон Сеп 07, 2020 12:02 pm by Prince Charming
» Baron James Manston - Капитан на кралската гвардия - 40 - FC: Channing Tatum - FREE
Пон Сеп 07, 2020 12:01 pm by Prince Charming