Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
WELCOME BEE

WELCOME!
Вход

Забравих си паролата!

Latest topis


Latest topics
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 56, на Чет Май 07, 2020 9:30 pm

The Plot!

Go down

The Plot! Empty The Plot!

Писане by Prince Charming Пет Авг 07, 2020 9:05 pm


Once upon a time...

     

От любов към Слънцето, Луната създаде драконите.
Мощни същества, способни да издържат неговата топлина.
В замяна, от любов, Слънцето създаде звездите.
За да правят на Луната компания.
Така в Езикиел, Луната и Слънцето станаха символ на прокълнатата любов.

Тази, която виждаш само от далеч, но не можеш да докоснеш.


От тогава минаха много дни. Накрая дните се изтъркулиха и се превърнаха в години. А годините на свой ред изтекоха песъчинка по песъчинка в часовника и станаха векове. Но хората още помнят и разказват тази легенда. Легенда, която дори днескашният крал знае и е разказвал на децата си.


Prequel
Крал Езикиел бе висшата сила в кралство Езикиел. Бе кръстен на покойния си дядо Езикиел III Велики. Един от най-великите управници и пълководци, довели кралството до просперитет и охолства. По негово време населението не познавало глад и нищета. Трапезите бяха отрупани с храна, а хората -  доволни и щастливи. Детският смях огласяше улиците, а търговията бе в разцвета си. За съжаление, след смъртта му кралството попадна в ръцете на бащата на настоящия крал. Тиранин, който не зачиташе мнение, освен своето. Той виждаше себе си като БОГ, величието му граничеше с небето, а красотата му бе по-възвишена от Слънцето. Никой не проля и една сълза, когато по време на лов конят му бе ухапан от змия и в болката си захвърли краля на земята. Разбира се, имаше хиляди версии за смъртта му. Някои обвиняваха кармата, а други вярваха, че това е дело на зла магия.


21 years ago...
По стечение на обстоятелствата или по ирония на съдбата, настоящият крал Езикиел IV бе поел юздите на управлението в един от най-напрегнатите моменти на кралството. И ако си мислите, че най-близките му хора го подкрепяха, жестоко грешите. В тази история неговите довереници се оказаха най-големите му врагове. Но той тепърва щеше да го разбере.
Така крал Езикиел започна своето управление. И още със стъпването си във власт бе изправен пред трудни решения. Хората искаха да забрани магията, но той не я виждаше като враг. Поне не все още. С течение на годините, нещата се уталожиха. Кралят се ожени, а прекрасната му съпруга го дари с пет деца – Рейналд(32), Ренард(27), Барнабе(26), Аленора(23) и Тефания(21).

За съжаление, при последната бременост на Кралицата нещата се усложнили. Рождането се проточило и Кралят заповядал да доведат магьосница, която да облекчи страданията на любимата му. Надеждата му била с отвара от болкоуспокояващи билки, тя да успее да изроди детето по-леко.

Уви... детето било спасено, но кралицата издъхнала.


The Cursed Kingdom
Това сразило крал Езикиел и той наредил „шарлатанката” да бъде изгорена на клада като убийца, отровила Кралицата. Разбира се, сами можете да се сетите, че старата женица всъщност е била истинска магьосница. Само дето, никой нямал силата да спаси човек от предопределената му смърт. Но пък, изгаряйки на кладата, тя прокълнала цялото кралско семейство на нещастие в любовта:

„Любовта ще застигне твойте наследници, но те никога няма да са щастливи. Любимите им хора ще бъдат измамници, шарлатани и хора, желаещи твоята Власт и Сила. Обричам ги, където и да избягат, това проклятие да ги застигне. И никога да не бъдат благословени с деца.[...] Така ще бъде.”

Това сломило Краля и от този ден, той забранил в пределите на кралстовото му да се използва магия. Всеки, който прекрачил забраната бил жестоко наказан или изгорен на кладата.

За съжаление, проклятието се стоварило още по-силно към най-малкото дете на краля - Тефания, която от месеци не можела да стане от леглото си, тъй като нямала силите дори да вдигне чаша. Разбира се, кралят бил прекалено скептичен и се опитвал да лекува дъщеря си със знахари. Това не помогнало. Не пожелал да наруши собствения си закон, дори за собствената си кръв.Та, той все още преследвал магьосниците и с жестокостта, присъща само на Крал, ги избивал един по един. Искал да ги заличи от лицето на земята, каквото и да му струва. Но за терзанията на щерката на Краля ще научите по-подробно малко по-късно....

Ще я оставим, тя сама да Ви разкаже своята история.


Nowadays...
Предполагам вече се досещате, че един обсебен от мъстта Крал, трудно можел да управлява качествено. Затова и в кралството започнали борби за власт, мистериозни убийства на стражи от кралската гвардия по градовете. Може би някой се готви за преврат? Или бунт?

Въпроси може да си задаваме много. А отговорите се криеха точно под носа ни – в кралския дворец с неговите красиви позлатени стени и фалшиви хора.

Но дори и те не знаеха какво щеше да се случи в близката година. Дали магията щеше да се надигне и да покоси студеното сърце на краля? Или пък той щеше да довърши своето отмъщение и да унищожи магьосническата кръв? А какви ли бяха истинските обстоятелства около смъртта на Кралицата? Ами магьосницата? Защо никой в кралстовото никога не я бе виждал преди да я изгорят на кладата? Може би в нея е горяло зрънцето на мрака? Но какво ли е целяла? И защо е искала да погуби Кралицата?

Толкова много въпроси...И ето, и в този свят битката ще е между Доброто и Злото.

Тук ще оставим на Вас да разкриете истината. Разбира се, първо е логично да изберете страна. Помислете добре – кой сте Вие и какво търсите в този свят? Кой ще защитите?

Направете своя избор СЕГА! Защого битката тепърва започва, а след нея ще дойде и войната!
Prince Charming
Prince Charming

In your fairytail

In your fairytail

Брой мнения : 505
Регистриран на : 20.02.2020

Характеристики на героя
Ниво на героя:
XP:
Киели: 500

https://ezekiel-dynasty.forumotion.eu

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите